O nama

PRODUŽITE ŽIVOT VAŠEM AUTU!

Servis Car Line d.o.o nastao je kao uspješan rezultat firme Mirnez-Prom d.o.o koja se bavi vulkanizerskim uslugama, prodajom svih vrsta guma za putnicka i teretna vozila kao i auto kozmetike.

Naše poslovanje smo odlučili proširiti jer smo smatrali da imamo potencijal i inovativne ideje u oblasti servisiranja putničkih motornih vozila koje bi nas izdvojile od velike konkukrencije.

Osnovni cilj kolektiva Car Line je zadovoljan klijent i pružena vrhunska usluga.

Kontinuirano ulažemo sredstva u našu radionu, alat, dijagnostičku opremu i edikaciju naših uposlenika i pratimo najnovije svjetske trendove u oblasti servisiranja putničkih motornih vozila tako da sve usluge koje se vrše u našem servisu podignute su na najviši mogući nivo. Vodimo brigu o svojim zaposlenicima, svjesni smo da samo uz stručne i motivisane radnike možemo pružiti najbolju uslugu.


Naša firma ima tendenciju stalnog rasta i otvaranja novih radnih mjesta. Pomoću najsavremenije opreme i alata koju posedujemo u okviru našeg auto centra spremni smo odgovoriti i najzahtjevnim klijentima kako fizičkim tako i pravnim licima.

Sve naše usluge nastojimo obaviti u što kraćem mogućem roku kako bi našem klijentu vozilo bilo dostupno za upotrebu bez čekanja. Za sve naše usluge i ugrađene/zamjenjene dijelove dajemo pisanu garanciju u trajanju od 6 do 24 mjeseca ovisno o vrsti dijelova ili usuge.ZA VAŠE VOZILO BIRAMO SAMO NAJKVALITETNIJE!